Klinikk Sandvika

Muskel- og leddklinikk avd. Sandvika er din klinikk i Sandvika hvor du som pasient står i sentrum. Hos oss får du den behandlingen kroppen din har behov for, og vi gir oss ikke før vi har løst problemet sammen. Her vil du alltid føle deg velkommen, og varmt tatt imot. 

Sjekk ut alle våre behandlinger på hjemmesidene våre, og kom gjerne innom for en hyggelig prat dersom du er usikker på hvilken behandling som passer deg best. Velkommen!

Ulike behandlinger 

Muskel- og leddklinikk avd.  Sandvika har som hovedfokus å holde deg som pasient i sentrum. 

Vi behandler alle ledd- og muskelplager, i tillegg til interne ubalanser. Vi jobber tverrfaglig og ønsker at du som pasient som skal bli ivaretatt og behandlet på best mulig måte. 

Vi tilbyr blant annet behandlinger som:

  • Osteopati
  • Akupunktur 
  • Naprapati
  • Massasje
  • Triggerpunktbehandling

Les mer: Stiv nakke

Bestill time hos vår klinikk Sandvika

Se en oversikt over alle våre behandlinger og behandlingsområder her. Vi hjelper deg uansett problem, og har lang erfaring og bred kompetanse. Her gjør vi alt for at du skal få den behandlingen du behøver, og vi gjør alt for at du som pasient skal være fornøyd. 

Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt. Bestill en uforpliktende konsultasjon, så finner vi sammen ut av hva som er det beste for deg.