Naprapat Oslo

Naprapat Oslo

Har du behov for en naprapat i Oslo og omegn? Muskel- og leddklinikken hjelper deg med riktig behandling dine muskel- og leddplager. Ta kontakt i dag for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg. 

Hva gjør en naprapat?

I naprapati tar behandleren aller først for seg problemene pasienten har, og bestemmer om smertene skyldes bevegelsesapparatet eller om pasienten bør sendes videre til lege for å avdekke underliggende problemer. 

Vår naprapat på Slependen benytter ulike behandlingsmetoder, men massasje og spesifikk muskeltøying er de mest brukte metodene. 

Naprapati har blitt kjent for å være en effektiv behandling, som tar sikte på å normalisere problemer i bevegelsesapparatet

Ulike behandlingsmetoder 

Vi er en liten klinikk der alle terapautene jobber tett sammen. Vi kan utføre behandlingsmetoder med tverrfaglig kunnskap, og vi sørger alltid for at du går fornøyd fra klinikken. 

Ulike behandlingsmetoder:

  • Massasje
  • Triggerpunktbehandling
  • Muskeltøying
  • Hjemmeøvelser

Muskel- og leddklinikk: Naprapat Oslo

Vi er klinikken hvor du som pasient står i sentrum. Hos oss får du den behandlingen kroppen din har behov for, og vi gir oss ikke før vi har løst problemet sammen. Her vil du alltid føle deg velkommen, og varmt tatt imot. 

Ønsker du å vite mer om oss og hva vi har å tilby? Sjekk ut alle våre behandlinger på hjemmesidene våre, og kom gjerne innom for en hyggelig prat dersom du er usikker på hvilken behandling som passer deg best. 

Velkommen til behandling hos vår naprapat i Oslo og omegn! 
Les mer: Akupunktur Asker